WELKOM
RICHELLE
COACHING
CONTACT
Richelle Lourier
Ambachtsplein 63
3068 GV Rotterdam
info@CoachingConnect.nl
KvK: 57246114
CREATIEF
ERVARING
0646-374757
Ik ben Richelle Lourier en ik ben in 2013 voor mezelf begonnen als coach voor mensen die grip op hun leven willen zodat de zon ook voor hen weer gaat stralen.

Voordat ik iemand kon begeleiden, heb ik eerst zelf m'n hobbels en kuilen overwonnen door verschillende therapie├źn, trainingen, opleidingen te volgen. Ik kan je verzekeren dat ik nog steeds hobbeltjes tegenkom. Maar door alle inzichten die ik krijg, ga ik nu een stuk bewuster om met mijn leven en ben ik een stuk gelukkiger.
Ik denk dat we veel kunnen opruimen wat in ons genesteld zit maar er is ook tijd voor nodig om structuren te doorbreken en overtuigingen te doorzien en te veranderen.
Alles begint bij je eigen WIL!

Als jij de beste versie van jezelf wilt neerzetten in dit leven en je wilt net als ik alles eruit halen wat erin zit, dan ben je op de goede weg.
Ik wil m'n leven vanuit passie beleven.
Leren houdt voor mij nooit op. Elke keer kom ik weer iets tegen wat me interesseert. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en hierdoor kom ik steeds dichter bij mezelf en wordt alles duidelijk waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.
Ik ben nieuwsgierig naar mezelf, naar het leven en naar mijn medemensen. Vanuit liefde voor mezelf kan ik de wereld aan. Daar begint mijn persoonlijke reis.


RICHELLE