Over Richelle
Innerlijk Kind
Creatief
Contact
Welkom

Leuk dat je mijn verhaal wilt lezen. Het leuke is dat mijn verhaal ook jouw verhaal had kunnen zijn. Je zult er misschien best dingen uit herkennen.

Ik zal me eerst even voorstellen.
Ik ben Richelle Lourier en het is mijn roeping om mensen wakker te maken zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden.
Zelf heb ik best lang geslapen wat betreft zelfontwikkeling maar op een dag werd ik wakker gemaakt en ging mijn leven een andere richting op.

Op mijn 25e in 1989 had ik mijn eerste breakdown. Maar onbewust ging ik gewoon na 3 maanden weer verder waar ik toen was gebleven. Ik maakte me nergens zorgen over. Ik had nog niet van bewustwording gehoord. Ziek was ziek en met rust ging alles over.

In 2013 kreeg ik mijn laatste BIG burn-out.
Ik was toen 49 jaar.
Ik had altijd gezegd dat ik t licht zou uitdoen op mijn werk maar ineens ging mijn eigen lichtje uit. Eigenlijk was ik al 3 jaar naar mijn burn-out toe aan het werken maar ik had dit niet door. Ik had het toch altijd naar mijn zin op mijn werk en was toch gelukkig in mijn relatie? Ehm.... maar was dit wel zo?

Ik realiseerde me dat ik 'thuis' mijn verhaal niet kwijt kon wat betreft mijn burn-out. Dat deed zeer toen ik dat ontdekte. Eigenlijk was ik een vreemde in mijn relatie en op mijn werk liep ik op eieren zonder dat ik het door had.

Mijn zelfontdekkingsreis is toen echt begonnen. Ik zat compleet aan de grond en wilde overeind krabbelen. Ik ging mijn huis opruimen opnieuw inrichten en schilderen. (Dat hielp om mijn hoofd leeg te maken)
Daarna kwam ik een oude liefde tegen van 10 jaar daarvoor waar ik een intense verbinding mee voelde en me ineens realiseerde dat ik dat in mijn huidige relatie miste. Tijdens het reïntegreren op mijn werk wist ik dat ik hier nooit meer kon werken omdat ik teveel was veranderd en dit niet meer bij me paste.
Ik ben direct in mijn burn-out een paar sessies hypnotherapie gaan doen en een cursus intuïtieve ontwikkeling.
Daaropvolgend ben ik een opleiding Gezins- en Kindercoach gaan doen bij Dreamchild. Dit was echt levens veranderend voor me. Alsof ik met mijn blote billen over de keien ging. Een heftige tijd op mijn persoonlijke reis. Ik kwam dichter bij mezelf. Ik begon te snappen welke thema's er in mijn leven speelden. (Toen ik 4 jaar oud was, verloor ik mijn doodgeboren zusje waar ik zo naar toe had geleefd)
Dit thema bracht me terug naar veel problemen die ik in mijn leven gekend had maar nooit had begrepen. Nu vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.
👉🏼 Lees verder 👈🏼